Parin kylmän päivän jälkeen pakkanen on tasaantunut -14 asteeseen ja olemme tarjenneet taas ulkoilla. Oma luistelukenttä on tosi jees. Aluksi kyllä tuntui, ettemme ehdi lainkaan luistella kun kaikki aika meni kentän huoltotöihin. Joka yö tuiskaa puuterimaista pakkaslunta sen verran, ettei kenttää pysty jäädyttämään uudelleen ennen kuin lumi on harjattu pois.

 

Poikakin innostui luistelusta. En tiedä mistä moisen vimman sai, mutta niin se vaan oppi luistelemaan. Ei nyt tietenkään liukuja ja potkuja vielä hallitse, mutta pysyy pystyssä ja pääsee eteenpäin ilman tukea ja jopa itse ylös kun kaatuu. Tänään mennäänkin pitkästä aikaa katsomaan luistelua ja jäkistä kylän jäähallille.

ps. Ai revontuletko? Niin joo kyllähän niitä silloin yksi yö näkyi. Kaksi isoa kaartui halki koko taivaan. Värit vaan olivat kovin valjut, pelkkää kellanvihreää. Ehkä minulla on hieman epärealistisia odotuksia. Kyllä nuistakin ihan hienoa videota olisi saanut kun olisi nopeuttanut ja vähän värittänyt. Minä en osannut kamerallani ottaa kuvaa, jossa olis näkynyt muuta kuin pelkkää mustaa.